Πότε θα ξαναπαίξει… ο Θεός κι η ψυχή του!

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ είναι μία από τις ομάδες που λόγω των συμεχόμενων αναβολών δεν μπορεί να βρει εύκολα ρυθμό. Χθες (10/11) έπαιξε κόντρα στον Ηρακλή. Πότε θα ξαναπαίξει… ο Θεός κι η ψυχή του.

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη επρόκειτο να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό το Σαββατοκύριακο. Κάτι που δε θα γίνει, λόγω των τριών αγώνων του ΠΑΟ την Παρασκευή (13/11) την Τρίτη (17/11) και την Πέμπτη (19/11) για την Ευρωλκίγκα. Σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία παίζουν κανονικά, αλλά αυτό είναι μία άλλη, πονεμένη ιστορία.

Με δεδομένο λοιπόν ότι το ματς με τον Παναθηναϊκό θα αναβληθεί, ο ΑΡΗΣ κινδυνεύει να αγωνιστεί ξανά στα τέλη Νοεμβρίου! Για το διήμερο 21-22 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με τη Λάρισα, η οποία όμως μετρά επτά κρούσματα κορωνοϊού και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (14-15/11) αναβλήθηκε ήδη.

Είναι γεγονός ότι ο κορωνοïός δημιουργεί σοβαρά προβλήματα. Οι ομάδες εμφανίζουν κρούσματα με πολύ μεγάλη συχνότητα, πλέον, και είναι χαρακτηριστικό το χθεσινό (10/11) παράδειγμα του Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος έχει τέσσερα νέα, μην έχοντας παίξει ακόμα αγώνα στην Basket League.

Προτεινόμενα Άρθρα