Αλλάζει… τσιπάκι, όχι "λογική"

από Αντώνης Γκάτζιος

Μέχρι χθες (11/11) το πιο πιθανό ήταν να αναβληθεί η αναμέτρηση του ΑΡΗ με τον Παναθηναϊκό, λόγω των τριών αγώνων των "πράσινων" από την Παρασκευή μέχρι την επόμενη Πέμπτη στην Ευρωλίγκα.

Όμως, προς έκπληξη όλων (αφού τόσο ο ΠΑΟ, όσο και ο Ολυμπιακός συνήθως έπαιρναν τέτοιες αναβολές), το ματς θα γίνει, την Κυριακή 15/11, στις 15:00.

Ο ΑΡΗΣ, λοιπόν, από σήμερα (12/11) αλλάζει… τσιπάκι, αλλά όχι “λογική”. Σίγουρα τα δεδομένα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετικά, αφού πρόκειται για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έστω κι αν είναι εύλογο να κάνει μία συντήρηση εν μέσω συνεχόμενων αγώνων για την Ευρωλίγκα. Όμως η “λογική” του ΑΡΗ δε θα αλλάξει, από την άποψη ότι η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της.

Ο ΑΡΗΣ πήρε μία βαθιά ανάσα κερδίζοντας τον Ηρακλή. Και το εξίσου σημαντικό, βελτίωσε την εικόνα του σε σχέση με τους μέχρι τώρα αγώνες του. Κόντρα στον ΠΑΟ η νίκη δεν είναι “πρέπει”, λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ δε θα παλέψει για να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί. Το έκανε και πέρυσι και μάλιστα υπό το σοκ της (προσωρινής, όπως αποδείχτηκε) φυγής του Κεν Μπράουν και της απουσίας του Δημήτρη Φλιώνη.

Ο ΑΡΗΣ ξεκινά από σήμερα μία μίνι προετοιμασία τριών ημερών για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα Άρθρα