Αναμονή για τεστ, Λάρισα και στο βάθος… Δεκέμβριος

από Αντώνης Γκάτζιος

Η εμφάνιση δύο κρουσμάτων κορωνοϊού έχει "παγώσει" τα πάντα στον μπασκετικό ΑΡΗ.

Η ομάδα είναι σε καραντίνα μέχρι τη Δευτέρα (16/11), οπότε και θα γίνουν τα τεστ στα μέλη του αγωνιστικού τμήματος. Ευχή όλων είναι να μην υπάρχουν νέα κρούσματα. Μέχρι τότε, παίκτες και σταφ παραμένουν απομονωμένοι.

Εφόσον δε βρεθούν νέα κρούσματα, ο ΑΡΗΣ θα επιστρέψει στο γήπεδο την Τρίτη (17/11) και θα περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (21/11) στη Λάρισα. Η θεσσαλική ομάδα έχει επτά κρούσματα, η προγραμματισμένη για σήμερα (14/11) αναμέτρησή της με τον ΠΑΟΚ έχει αναβληθεί ήδη και παραμένει άγνωστο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι, ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε μία στάση γενικής αναμονής. Το πρώτο ζητούμενο φυσικά είναι η υγεία των αθλητών και του σταφ. Από εκεί και πέρα, οι “κιτρινόμαυροι” δεν ξέρουν πότε θα αγωνιστούν ξανά, αφού είναι πλέον πιθανό να παίξουν τον Δεκέμβριο! Κι αυτό επειδή το ματς με τη Λάρισα είναι “στον αέρα”, ο εξ αναβολής αγώνας με το Λαύριο… αναβλήθηκε εκ νέου και επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι είναι αυτό με τον Προμηθέα Πάτρας στο “Nick Galis Hall”, πιθανότατα στις 5 Δεκεμβρίου. Εκτός αν λίγες μέρες νωρίτερα γίνει, τελικά, το ματς στο Λαύριο. Βέβαια, με όσα συμβαίνουν, κανείς δεν μπορεί να κοιτάξει τόσο… μακριά.

Προτεινόμενα Άρθρα