Η αλλαγή δεδομένων και η απαιτούμενη αγωνιστική – πνευματική ετοιμότητα

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει τη… μονοτονία των προπονήσεων, αλλά προετοιμάζεται να μπει σε μία εντελώς διαφορετική "συνθήκη" από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η πανδημία του κορωνοϊού και οι συνεχείς αναβολές τα έφεραν έτσι, ώστε η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη να δώσει τρία ματς σε οκτώ μέρες, από εκεί που μέχρι τώρα δίνει… σχεδόν ένα ματς το μήνα. Ο κόουτς του ΑΡΗ θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι οι παίκτες του γι’ αυτό το οκταήμερο, όπου εύλογα οι ρυθμοί θα αλλάξουν.

Ο ΑΡΗΣ θα υποδεχτεί το Σάββατο 5/12 τον Προμηθέα Πάτρας στο “Nick Galis Hall” και περιμένει τους ορισμούς των επόμενων αγώνων. Κατά πάσα πιθανότητα το ματς στο Λαύριο (για την 3η αγωνιστική) θα γίνει την Τετάρτη στις 9/12 και θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 13/12.

Όπως γίνεται κατανοητό, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν τρία δύσκολα ματς σε διάστημα οκτώ ημερών και καλούνται να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, αγωνιστικά και πνευματικά. Αυτό δεν είναι εύκολο μετά από τόσο μεγάλη απραξία, οπότε η προσπάθεια έχει επικεντρωθεί σ’ αυτά τα δύο κομμάτια.

Προτεινόμενα Άρθρα