Η υπόσχεση του Σούλερ και η πολυαναμενόμενη άνοδός του

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Τζαμάλ Σούλερ προχώρησε σε μία αξιοσημείωτη αυτοκριτική για τη μέχρι τώρα απόδοσή του.

Το ότι το έκανε, μάλιστα, μέσω της επίσημης σελίδας του ΑΡΗ έχει τη δική του σημασία. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι πολύπειρος και αναγνωρίζει ότι το πρόσωπο που δείχνει έως τώρα δεν είναι τι αναμενόμενο, αλλά και ενδεικτικό της ποιότητάς του. Οπότε, “βγήκε μπροστά”, είπε “mea culpa” και τώρα θέλέι να κάνει το ίδιο και στο παρκέ.

Ο Σούλερ είναι βασικό “γρανάζι” στη “μηχανή” του ΑΡΗ. Για τη συμφωνία μαζί του δόθηκε ποσό που θεωρείται πολυτέλεια για την ομάδα, με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η εμπειρία και η ποιότητά του έδειχναν ότι μαζί με τον Μάριο Τσάλμερς θα ήταν οι μπροστάρηδες της φετινής προσπάθειας στην περιφέρεια. Μέχρι τώρα, δεν έχει δικαιώσει αυτές τις προσδοκίες.

Αν το κάνει στη συνέχεια, ο ΑΡΗΣ θα μπορέσει να ανέβει επίπεδο. Η ικανότητα του Αμερικανού στο σκοράρισμα και τη δημιουργία, αλλά και την άμυνα, καθιστούν την καλή απόδοσή του άκρως απαραίτητη για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Στον ΑΡΗ περιμένουν να “βγει μπροστά”, όπως είπε, καθώς ακολουθούν δύσκολες και συνεχόμενες υποχρεώσεις, οι οποίες θα “δείξουν” και προς τα πού οδεύει η ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα