Το ρεκόρ των 29 πόντων

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε πολύ καλά σε ακόμα έναν αγώνα και οι 29 πόντοι που πέτυχε στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης με τον Προμηθέα είναι επίδοση – ρεκόρ για τη φετινή περίοδο.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη μπήκε με φόρα στον αγώνα, κλείνοντας την πρώτη περίοδο με 29-17. Οι 29 πόντοι αποτελούν νέο “ρεκόρ ενός δεκαλέπτου στη σεζόν αφού το προηγούμενο ήταν οι 28 που είχαν από μία φορά Περιστέρι στην 1η, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην 3η, Ιωνικός Hellenic Coin και η ΑΕΚ χθες.

*Οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν για πρώτη φορά χωρίς τάπα στο φετινό Πρωτάθλημα και για πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι, μετά από σχεδόν τρία χρόνια. Η τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο, ήταν η 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2017-18 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

*Το παιχνίδι του “Nick Galis Hall” ήταν αυτό με τη μεγαλύτερη επιθετική παραγωγικότητα, αφού οι δύο ομάδες σημείωσαν συνολικά 177 πόντους, πέντε περισσότερους από εκείνους του αγώνα του Λαυρίου Megabolt με τον Ιωνικό Hellenic Coin (81-91).

*Οι δύο ομάδες είχαν ακριβώς τον ίδιο αριθμό κατοχών, μετρώντας από 97 και σημειώνοντας επίσης νέο ρεκόρ περιόδου αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 93 που είχε η Λάρισα Bread Factory κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και οι «πράσινοι» απέναντι στον Κολοσσό H Hotels.

Προτεινόμενα Άρθρα