"Άλλον" ΠΑΟΚ περιμένει ο ΑΡΗΣ (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας με μόλις μία νίκησε έξι αγώνες, όμως όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες κάνουν τους "κιτρινόμαυρους" να περιμένουν ένα "διαφορετικό" αντίπαλο.

Μία… ώρα μετά την ήττα από τη Λάρισα, ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή, παίρνοντας τον Άρη Λυκογιάννη στη θέση του Κώστα Μέξα και έδειξε πόσο υπολογίζει στο αυριανό (13/12) ντέρμπι, ώστε να μην κατρακυλήσει πιο κάτω και να μη συντριβεί ψυχολογικά, λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα. Η αλλαγή προπονητή πάντα φέρνει νέο “αέρα” σε μια ομάδα και ο ΑΡΗΣ δεν ξεγελιέται από την ήττα του αντιπάλου από τους Θεσσαλούς. Άλλωστε, ο Λυκογιάννης συνεργάστηκε στο παρελθόν με αρκετούς παίκτες από το νυν ρόστερ, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά των Γκρίφιν και Λοβ.

Ο ΑΡΗΣ, παρά την κακή εμφάνιση στο Λαύριο, δεν αλλάζει τη φιλοσοφία του. Θα μπει στον αγώνα με αμυντική προσέγγιση ώστε μέσα από τα δυνατά μετόπισθεν, να μπορέσει να κάνει το παιχνίδι του και στο μπροστά μέρος του παρκέ, όπως έγινε στους αγώνες με Ηρακλή και Προμηθέα. Και πρέπει να είναι προετοιμασμένος για “επιθετικό” παιχνίδι από τον αντίπαλο, ο οποίος “παίζει” πολλά αύριο.

Προτεινόμενα Άρθρα