Οι Μάτζικ θα έχουν 4.000 φιλάθλους στους εντός έδρας αγώνες τους! (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Οι Μάτζικ ανακοίνωσαν ότι στο ξεκίνημα της σεζόν 2020/21 θα έχουν έως 4.000 φιλάθλους στους εντός έδρας αγώνες τους, ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα που χρειάζεται για τον κορονοϊό.

Η έναρξη της σεζόν 2020/21 του ΝΒΑ πλησιάζει (22/12) και οι Μάτζικ έγιναν η πρώτη ομάδα της λίγκας που έκανε επίσημα γνωστό ότι θα έχει φιλάθλους στους εντός έδρας αγώνες της εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.
 
Όπως ενημέρωσε λοιπόν το Ορλάντο μέσω ανακοίνωσης, στους αγώνες που θα γίνονται στο “Amway Center” θα επιτρέπεται παρουσία μέχρι 4.000 φιλάθλων, ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που θα πρέπει να ακολουθούνται από όλους προκειμένου να έχουν δικαίωμα εισόδου.

Η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, η διατήρηση αποστάσεων ασφαλείας και η απαγόρευση να φέρουν οι φίλαθλοι μαζί τους τσάντες (εκτός αν συντρέχει ιατρικός λόγος) είναι οι βασικοί κανόνες, όπως και το να έχει κάποιος αρνητικό τεστ κορονοϊού αν έχει θέση κοντά στο παρκέ. Την ίδια στιγμή, ο οργανισμός των Μάτζικ θα φροντίσει ώστε όλοι οι χώροι να απολυμαίνονται συχνά, αλλά και να υπάρχει αντισηπτικό σε πολλά εμφανή μέρη στο γήπεδο.
 
Μένει πλέον να φανεί αν θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες το παράδειγμα του Ορλάντο.

Πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα