Έτσι έμεινε ο Καμπερίδης

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Σάββας Καμπερίδης θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ, κάτι που οριστικοποιήθηκε μετά τη συνάντησή του με τον Λευτέρη Αρβανίτη.

Πώς διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα, που “έγερναν” προς την αποχώρηση του 42χρονου κόουτς; Η βούληση της ΚΑΕ για παραμονή του, ήταν δεδομένη. Ο ίδιος ο Καμπερίδης ήταν προβληματισμένος από τις δυσκολίες που περνά η ομάδα σε καθημερινή βάση, αλλά και από το γεγονός ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν λαμβάνειν αρκετά χρήματα.

Στο “τραπέζι” έπεσαν όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Θα γίνουν κινήσεις σε τρία μέτωπα κι αυτά αφορούν στην πληρωμή του Έλληνα προπονητή και του σταφ, στην προσθήκη ενός συνεργάτη στον πάγκο, αφού μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Νικολαΐδη έμεινε μόνο ο Βαγγέλης Σπυρίδης και τρίτον, στην έλευση ενός τιμ μάνατζερ, όπως ανέφερε από το πρωί το AllAboutARIS.

Σε συνδυασμό με τις πληρωμές στους παίκτες, τα παραπάνω θα φέρουν μία καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία στην ομάδα. Ο Καμπερίδης θα παραμείνει στον ΑΡΗ, ο οποίος αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε καλή θέση βαθμολογικά και εφόσον βελτιωθούν κάποια πράγματα, μπορεί να είναι ακόμα καλύτερος.

Προτεινόμενα Άρθρα