Η αποθεραπεία του Μιλόσεβιτς θα "κρίνει" πιθανή προσθήκη

από Αντώνης Γκάτζιος

Από την πορεία της αποθεραπείας του Μίλαν Μιλόσεβιτς θα εξαρτηθεί το αν ο ΑΡΗΣ θα κάνει κάποια "προσωρινή" κίνηση για το ρόστερ του.

Ο Βόσνιος φόργουορντ ταλειπωρείται από φλεγμονή στον αχίλλειο τένοντα. Η κατάστασή του θα διαφαίνεται μέρα με τη μέρα και από την πορεία της, θα φανεί αν οι “κιτρινόμαυροι” θα επιχειρήσουν μία προσθήκη που θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα προβλήματα στη ρακέτα.

Πέραν του Μιλόσεβιτς, εκτός μάχης είναι και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, ο οποίος δύσκολα θα επιστρέψει νωρίτερα από το προσεχές 20ήμερο. Σ’ αυτό το διάστημα ο ΑΡΗΣ δίνει κρίσιμα ματς, με Κολοσσό (26/12), Ιωνικό (3/1), Περιστέρι (9/1, ενώ στις 16/1 υποδέχεται το Μεσολόγγι) και θα ήταν μεγάλο πλήγμα να έχει εκτός και τους δύο βασικούς ψηλούς του.

Αν ο Μιλόσεβιτς ανταποκριθεί καλά στη θεραπεία, λογικά δε θα υπάρξει ζήτημα. Αν, όμως, χρειαστεί να χάσει κι άλλους αγώνες ή εξακολουθήσει να ταλαιπωρείται από τον αχίλλειο και να μην είναι στο 100%, πιθανώς θα γίνει κίνηση για προσθήκη παίκτη με μηνιαίο συμβόλαιο, για να καλυφθεί το κενό και να πλαισιωθούν οι Κουζέλογλου, Σλαφτσάκης, Χαριτόπουλος, οι οποίοι έχουν τραβήξει μεγάλο “κουπί”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των ban οι περιπτώσεις παικτών είναι ελάχιστες. Αυτή του Αντουέιν Ουίγκινς ξεχωρίζει. Ο πρώην φόργουορντ του ΠΑΟΚ παραμένει ελεύθερος και μπορεί να αγωνιστεί στον ΑΡΗ, αφού το “letter of clearence” του δεν έχει φύγει από την Ελλάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα