Θέλει να κερδίσει Κολοσσό και προβλήματα!

από Αντώνης Γκάτζιος

Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πάρει ο ΑΡΗΣ, ο οποίος φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου απόψε (26/12, 20:00, ΕΡΤ 3, Libero 107,4, AllAboutARIS Live) στο "Nick Galis Hall".

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη μετρά τρεις νίκες σε επτά ματς και θέλει πολύ το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους νησιώτες, ώστε να κλείσει το 2020 με έναν καλό απολογισμό, που θα της επιτρέψει να αναπνέει πιο ελεύθερα το νέο έτος. Παράλληλα, με νίκη απόψε ο ΑΡΗΣ θα κρατήσει τον Κολοσσό “με την πλάτη στον τοίχο”, αφού οι Ροδίτες έχουν μόνο δύο ροζ φύλλα αγώνα και έχουν ήδη υποστεί δύο επίπονες εντός έδρας ήττες (από Μεσολόγγι και ΠΑΟΚ).

Με νίκη στο αποψινό ματς ο ΑΡΗΣ θα δώσει μεγαλύτερη αξία στο σημαντικό διπλό που πέτυχε στη Λάρισα. Το παιχνίδι βέβαια δε θα είναι εύκολο και τα προβλήματα δε λείπουν. Ο Κολοσσός μετρά 2-6, όμως έχει χάσει τέσσερα ματς “στον πόντο” (από Περιστέρι, Ηρακλή, Προμηθέα εκτός και ΠΑΟΚ εντός) και είναι καλύτερη ομάδα απ’ ό,τι δείχνει η βαθμολογική θέση της.

Την ίδια ώρα, ο Καμπερίδης θα στερηθεί για ακόμα έναν αγώνα των υπηρεσιών των δύο βασικών ψηλών του. Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς θα είναι εκτός για ακόμα τουλάχιστον 15 μέρες, ενώ ο Μίλαν Μιλόσεβιτς θα χάσει άλλο ένα ματς λόγω αχίλλειου τένοντα. Δύο σημαντικά πλήγματα για τον ΑΡΗ, αμφότερα στη φροντ λάιν του.

Προτεινόμενα Άρθρα