Το "Nick Galis Hall" είναι το κλειδί για τη συνέχεια

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ πήρε τη βαθιά ανάσα που ήθελε, κερδίζοντας το Μεσολόγγι και καλύπτοντας τη διαφορά της ήττας στον πρώτο γύρο. ΑΗ συνέχεια είναι εξίσου σημαντική.

Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα, ως επί το πλείστον ο ΑΡΗΣ έχει στο δεύτερο γύρο τις ομάδες από το θεωρητικά “πάνω ράφι” εκτός έδρας και τους πιο βατούς αντιπάλους στο “Nick Galis Hall”. Κάτι που σημαίνει ότι η έδρα του θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την έκβαση της φετινής προσπάθειάς του.

Ο ΑΡΗΣ έχει ακόμα πέντε αγώνες στο Παλέ. Κόντρα στους Λαύριο, Λάρισα, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ιωνικό. Στόχος του είναι οι τέσσερις νίκες. Αν τις πετύχει και μέσα σ’ αυτές είναι φυσικά και η Λάρισα, δε θα αγχωθεί για το θέμα της παραμονής του. Θα μετρά οκτώ νίκες, ένα 2-0 επί των Θεσσαλών (που βρίσκονται στην τελευταία θέση μαζί με το Μεσολόγγι), έχοντας καλύψει τη διαφορά και με το Μεσολόγγι.

Αν ο ΑΡΗΣ “χτίσει” πάνω στη χθεσινή εμφάνιση, μπορεί να πετύχει το στόχο του και να μην περάσει τις περσινές περιπέτειες. Έχει βάθος και παίκτες με αξία και αν το βγάλει στο παρκέ, το 4/5 στο Αλεξάνδρειο δεν είναι ουτοπία.

Εκτός έδρας ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή, τον Παναθηναϊκό, τον Προμηθέα, τον Κολοσσό και το Περιστέρι. Φυσικά και μπορεί να χτυπήσει κάποια απ’ αυτά τα ματς, όμως το πρώτο ζητούμενο είναι η μεγαλύτερη δυνατή “προστασία” της έδρας του. Με δεδομένο ότι ο αγώνας της προσεχούς αγωνιστικής με τον Ηρακλή αναβάλλεται λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του τελευταίου, επόμενη υποχρέωση, το Σάββατο 6/2 με το εκπληκτικό φέτος Λαύριο, στο “Nick Galis Hall.

Προτεινόμενα Άρθρα