Διαγωνισμός AllAboutARIS TV: Κερδίστε τη θρυλική φανέλα του Αυτοκράτορα!

από Γιώργος Γκάτος

Οι θρυλικές εμφανίσεις του ΑΡΗ της σεζόν 1987-88 είναι ήδη προς διάθεση και το AllAboutARIS TV σάς δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μία απ’ αυτές!

Οι θρυλικές φανέλες του Γκάλη, του Γιαννάκη και των άλλων παιδιών διατίθενται ήδη στους φίλους της ομάδας από τον Α.Σ. ΑΡΗΣ. Το AllAboutARIS TV ξεκινά διαγωνισμό, μέσα από τον οποίο ένας τυχερός θα κερδίσει την ιστορική φανέλα της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ και έφτασε ως το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, στη Γάνδη.

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό; Μετά το τέλος των εκπομπών του AllAboutARIS TV, της Δευτέρας (1/2), της Τετάρτης (3/2) και της Παρασκευής (5/2), γράψτε στα σχόλια του βίντεο στο Youtube το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη “ΦΑΝΕΛΑ”. Προσοχή, όχι κατά τη διάρκεια των ζωντανών εκπομπών στο Live Chat, όπου τα μηνύματα είναι εκατοντάδες, αλλά μετά το τέλος τους, κάτω από το βίντεο που θα αναρτηθεί. Απαραίτητη προϋπόθεση, να έχετε κάνει εγγραφή στο κανάλι του AllAboutARIS TV στο Youtube.

Η κλήρωση για τον τυχερό θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 8/2 και το όνομά του θα ανακοινωθεί ζωντανά στην εκπομπή, αλλά και στο AllAboutARIS.com.

Προτεινόμενα Άρθρα