Βασικός στο All Star Game ο Γιάννης, αρχηγοί Λεμπρόν και Ντουράντ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ψηφοφορία για το All Star Game της 7ης Μαρτίου ολοκληρώθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι για μία ακόμη φορά βασικός.

Όχι όμως και αρχηγός, καθώς οι πρώτοι σε ψήφους σε Δύση και Ανατολή ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Κέβιν Ντουράντ αντίστοιχα.

Ο Greek Freak συγκέντρωσε 4.459.276 ψήφους και ήταν τέταρτος σε ολόκληρο το ΝΒΑ ενώ ήταν δεύτερος στην Ανατολή πίσω από τον KD των Νετς ο οποίος συγκέντρωσε 5.567.106 ψήφους. Πρώτος σε ψήφους στη Δύση αλλά και συνολικά ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς των Λέικερς με 5.922.554 και θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία με 17 σερί παρουσίες σε All Star Game. Την τρίτη θέση και πρώτος από τους γκαρντ της Δύσης ήταν ο Στεφ Κάρι με 5.481.033 ψήφους.

Συμπαίκτες των Γιάννη και Ντουράντ στην Ανατολή θα είναι οι Κάιρι Ίρβινγκ των Νετς, Μπράντλεϊ Μπιλ των Γουίζαρντς και Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς. Στη Δύση πέρα από τους Λεμπρόν και Κάρι στην πεντάδα θα είναι οι Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς, Κογουάι Λέοναρντ των Κλίπερς και Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς.

Οι υπόλοιποι 14 παίκτες θα επιλεγούν από τους προπονητές σε Ανατολή και Δύση. Τζέιμς και Ντουράντ θα επιλέξουν τις ομάδες από τους άλλους 22 παίκτες στις 4 Μαρτίου.

Προτεινόμενα Άρθρα