Ρίβερς σε κόσμο που τον έβριζε επειδή έχασε στοίχημα: "Άντε γαμ… δεν σας χρωστάω λεφτά" (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Κέισι Ρίβερς ήταν έξαλλος μετά την νίκη της Ζενίτ επί του Ερυθρού Αστέρα στην Σερβία με 76-75. Ο λόγος ωστόσο δεν ήταν αγωνιστικός. Όχι ακριβώς δηλαδή.

Με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με τον έμπειρο φόργουορντ να αστοχεί επίτηδες στο φινάλε σε ελεύθερη βολή προκειμένου να μην δώσει την ευκαιρία στον Ερυθρό Αστέρα να εκδηλώσει επίθεση (οι Σέρβοι είχαν τάιμ-άουτ που θα έπαιρναν αν έμπαινε η βολή), αρκετοί παίκτες του στοιχήματος “επιτέθηκαν” στον Ρίβερς μέσω twitter, λέγοντας ότι έχασαν λεφτά εξαιτίας του!

Αυτός εκνευρίστηκε από αυτό το γεγονός και ξέσπασε στην συνέχεια μέσω του λογαριασμού του στο twitter, γράφοντας τα εξής:

“Εντάξει λοιπόν, θα αναλύσω σε εσάς τους μη μπασκετμπολίστες που δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση. Σε εκείνη την φάση δεν σκόπευα να αστοχήσω στην πρώτη βολή. Αλλά με 2.8 δευτερόλεπτα να μένουν έπρεπε να χάσω την δεύτερη βολή επίτηδες.

Στην Ευρώπη, αν πάρεις ριμπάουντ δεν μπορείς να καλέσεις τάιμ-άουτ επειτα από χαμένη βολή αν μένει λίγος χρόνος. Αν ευστοχούσα στην δεύτερη βολή θα ήμασταν πάνω με 2 πόντους. Έμεναν 3 δευτερόλεπτα και η αντίπαλη ομάδα θα μπορούσε να μεταφέρει την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου για επαναφορά. Ήταν μία μπασκετική απόφαση.

Τώρα λοιπόν, μην μου στέλνετε άλλα γαμ..να μηνύματα ότι σας χρωστάω χρήματα για ένα παιχνίδι… Άντε γαμ..τε και φύγετε”.

Πηγή: Sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X