Ο πήχης της παραμονής παρέμεινε στο ίδιο σημείο

από Αντώνης Γκάτζιος

Η σκληρή πραγματικότητα λέει ότι ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στην "ουρά" της βαθμολογίας. Οπότε, είναι λογικό να βλέπει τι γίνεται… γύρω του.

Ο τρόπος που εξελίχθηκε το χθεσινό (27/2) ματς του Μεσολογγίου με το Περιστέρι στα πρώτα 25 λεπτά μόνο ευχάριστος δεν ήταν για τους “κιτρινόμαυρους”. Οι νεοφώτιστοι έφτασαν στο +18 και όδευαν προς την 5η νίκη τους. Τελικά, το Περιστέρι έκανε την αντεπίθεση και πήρε το ματς με 63-70.

Η ήττα αυτή κρατάει την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου χαμηλά, στις τέσσερις νίκες. Είναι δεδομένο ότι όσες περισσότερες, και δη εκτός προγράμματος, νίκες κάνουν οι ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία, τόσο ανεβαίνει ο πήχης των ροζ φύλλων αγώνων που χρειάζονται για την επίτευξή της. Το ότι το Μεσολόγγι έμεινε στις τέσσερις νίκες σημαίνει ότι ακόμα και τρεις μπορεί να φτάσουν στον ΑΡΗ για να μην… αγχωθεί, από τη στιγμή που έχει την ισοβαθμία μαζί του. Για παν ενδεχόμενο, βέβαια, θα κυνηγήσει τέσσερις.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν εντός έδρας Λάρισα, ΠΑΟΚ, Ιωνικό και ΑΕΚ και εκεί θα ψάξουν τις νίκες που θέλουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν να χτυπήσουν τα εκτός έδρας ματς με Ηρακλή και Κολοσσό.

Σημαντικό για την υπόθεση – παραμονή μπορεί να αποδειχτεί και το σημερινό (28/2, 17:00) ματς ανάμεσα στη Λάρισα και τον ΠΑΟΚ, ειδικά από τη στιγμή που οι Θεσσαλοί έρχονται την επόμενη εβδομάδα στο “Nick Galis Hall”.

Προτεινόμενα Άρθρα