Πρώτος σε double double στη λίγκα ο Κουζέλογλου

από Νίκος Παπαδόπουλος

O ΑΡΗΣ έχασε στο ΟΑΚΑ αλλά ο Γιάννης Κουζέλογλου πέτυχε ακόμη ένα double double.

Με τη χθεσινή του επίδοση ο διεθνής φόργουορντ είναι πλέον στην κορυφή της σχετικής λίστας του πρωταθλήματος, όπως αναφέρει και ο ΕΣΑΚΕ στους αριθμούς του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά: 

Ο Γιάννης Κουζέλογλου ξεχώρισε σε ένα ακόμη παιχνίδι του Άρη. Τελειώνοντας το με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ, έφτασε για έκτη φορά σε double-double μετά από εκείνες των αγώνων με τον Προμηθέα εντός, την ΑΕΚ εκτός, τον Κολοσσό H Hotels εντός, το Μεσολόγγι Baxi εντός και το Λαύριο Megabolt εντός έδρας. Έτσι ο διεθνής πια φόργουορντ, είναι ο πρώτος της σχετικής λίστας στο φετινό Πρωτάθλημα αφού ξεπέρασε τον Τζέιμς Ουέμπ που δεν αγωνίζεται πια στην Ελλάδα.

Με το αποψινό double-double του Κουζέλογλου, ο Άρης έφτασε τη Λάρισα Bread Factory στην κορυφή της σχετικής λίστας και στις έξι επιδόσεις.

Ακόμη

*Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι πλέον 8ος στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια με τον Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Ο διεθνής γκαρντ έφτασε τα 122 και ξεπέρασε τον Ράιαν Στακ που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα από το 2002 ως το 2006.

*Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος είναι πλέον 22ος στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες εμφανίσεις στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τις 354 και προσπέρασε τον Χριστόφορο Στεφανίδη.

Προτεινόμενα Άρθρα