Μπιτς: "Μεγάλη πρόκληση για εμάς ο αγώνας με τον ΑΡΗ"

από Γιώργος Γκάτος

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ μίλησε για το αυριανό ντέρμπι, το οποίο θεωρεί πρόκληση, σημειώνοντας τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του ΑΡΗ

Αναλυτικά, το blog του Μπο Μπιτς αναφέρει:

“Είναι εβδομάδα ντέρμπι!!! Στο βιβλίο της ιστορίας του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης θα προστεθεί ένα ακόμη κεφάλαιο αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς έχουμε να παίξουμε με τον Άρη, σε ένα άλλο σημείο της πόλης.

Όπως πάντα, σε αυτά τα παιχνίδια αυτό που έχει σημασία και μετράει είναι το πάθος και η διάθεση για μάχη από την αρχή έως το τέλος. Και αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι διαφορετικό. Αν και θα είναι ένας ακόμη αγώνας χωρίς θαυμαστές, νομίζω ότι η ένταση θα υπάρχει και θα φανεί στο παρκέ.

Πρέπει να παίξουμε σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο από ότι την τελευταία φορά που παίξαμε με τον Άρη, αν θέλουμε να φύγουμε από το γήπεδό τους με τη νίκη. Ο Άρης παίζει πολύ καλά τελευταία και στο γήπεδό τους, αυτός ο αγώνας θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς!

Πολύ περισσότερο τώρα, που είχαμε και την ατυχία με τον τραυματισμό του Γιώργου Τσαλμπούρη. Θα πρέπει να κάνει μία χειρουργική επέμβαση στο χέρι. Εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά “Big G”. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε αυτή την εκτός έδρας νίκη για σένα. Και Elijah, να ξέρεις ότι σε κάθε παιχνίδι μας λείπει αδερφέ!

Όσον αφορά αυτά που συνέβησαν εκτός γηπέδου, και για μένα προσωπικά, τίποτα ιδιαίτερο δεν έχει γίνει μετά το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου. Αλλά αυτό θα αλλάξει από αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς ξεκινά το τουρνουά March Madness του NCAA! Επομένως, θα αρχίσω να παρακολουθώ πολλά παιχνίδια κολεγιακού μπάσκετ! Το πανεπιστήμιο Baylor είναι αυτό που έβαλα στο δικό μου bracket ότι θα κατακτήσει το τουρνουά. Ποια είναι η δική σας επιλογή;

Ξέρετε ποια είναι η συμφωνία μας. Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα και ελπίζω μετά από μία νίκη!

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 20:30, μέσα από το κανάλι του AllAboutARIS στο YouTube.

X