Το "όριο" των 70 πόντων (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Αν Λάρισα, Ηρακλής και ΠΑΟΚ έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, αυτό είναι η πολύ καλή γραμμή των γκαρντ τους. Ο ΑΡΗΣ τους δύο πρώτους τους… στραγγάλισε, το ίδιο θέλει να κάνει απόψε (20/3, 20:00) και με τον ΠΑΟΚ.

Μπράουν, Σμιθ, Ουάσπουν και Ρας… δεινοπάθησαν στα “χέρια” των περιφερειακών του ΑΡΗ. Το ίδιο έπαθαν λίγες μέρες αργότερα και οι Χάγκινς, Χάνλαν και Χάτσερ. Απόψε, οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν μια ομάδα που επίσης έχει εξαιρετική περιφέρεια. Γκρίφιν, Λοβ, Τέρνερ και Κάρτερ είναι παίκτες που στη μέρα τους μπορούν να βάλουν 20 πόντους. Το “στοπ” σ’ αυτό το κουαρτέτο είναι το πρώτο “πρέπει” για τον Σάββα Καμπερίδη και οι Φλιώνης, Σταμάτης, Τσάλμερς, ΝτεΚόζι, Λιτλ, Σιδηροηλίας θα έχουν πολλή δουλειά στα μετόπισθεν.

Όλα ξεκινούν από την άμυνα για τον ΑΡΗ. Ο ΠΑΟΚ σκοράρει κατά μέσο όρο περίπου 80 πόντους ανά αγώνα και οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να κατεβάσουν αυτό το ενεργητικό τουλάχιστον κατά 10 πόντους, ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Στο άλλο μισό του παρκέ, ο ΑΡΗΣ θέλει να εκμεταλλευτεί την ικανότητα των ψηλών του στο ποστ παιχνίδι και να χτυπήσει μέσα στη ρακέτα, με τον ΠΑΟΚ να μετρά ένα ψηλό μείον, τον τραυματία Γιώργο Τσαλμπούρη.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X