"Το παιχνίδι κρίθηκε στο ένας εναντίον ενός"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο προπονητής του ΑΡΗ μετά το τέλος του αγώνα

Οι δηλώσεις του Σάββα Καμπερίδη μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

“Ένα ματς με αρκετή ένταση.

Κάναμε καλή δουλειά στο να ελέγξουμε τον Λοβ και τον Γκρίφιν, που είνα και οι βασικοί εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών του ΠΑΟΚ.
Δυστυχώς στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου γίναμε στατικοί, δεν εκτελέσαμε τις επιθέσεις όπως θα έπρεπε. Επρεπε να βοηθήσω και εγώ από την μεριά μου τους παίκτες μου. Το παιχνίδι κρίθηκε στο ένας εναντίον ενός και στο κρίσιμο τρίποντο του Κάρτερ στο τέλος, ενώ η ομάδα μας βίσκονταν μπροστά στο σκορ. 
Απο κει και πέρα δεν ευστοχήσαμε στην συνέχεια και δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Είμαi ευχαριστημένος από την γνικότερη εικόνα της ομάδας, όμως θα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις αποφάσεις μας στο τέλος του αγώνα. Αυτό ήταν που έκρινε και το παιχνίδι. 
Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ όμως θα ανασυνταχτούμε και θα πάμε να κερδίσουμε. 
Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη.”

Για τα δεκάλεπτα:

“Στην πρώτη περίοδο δεν μπήκαμε με την σωστή νοοτροπία και συγκέντρωση. Προσαρμοστήκαμε στα τελευταία λεπτά του δεκαλέπτου και είχαμε ρυθμό στην συνέχεια. Στο τέλος έπρεπε να είμαστε πιο ποιοτικοί στον τρόπο που εκτελέσαμε τις επιθεσεις, κάτω από πίεση. 
Αυτό είναι που κρίνει και το αν μια μάδα είναι καλή. Το πως λειτουργεί κάτω από πίεση. 

Ισως επρεπε να κατευθυνω πιο απαιτητικα καποιες επιθεσεις. Θα επρεπε να βρω τον τρόπο. 

Θα ξαναδουμε το παιχνίδι, θα κανουμε την αυτοκριτική μας. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρια να κερδισουμε το 3ο συνεχομενο παιχνιδι. “

Για τις αποφάσεις των διαιτητών στο τέλος:


Δεν θελω να το σχολιάσω. Ήταν απόφαση του διαιτητή. Θεώρησε πως ο Τσάλμερς έκανε φλόπινγκ. Θα μπορουσαμε να ειχαμε κερδισει την αμυνα σε εκείνη την φάση και δεν έγινε. 
Χάσαμε κάποια κρίσιμα ριμπάουντ που θα μας έδιναν κατοχες και θα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X