Υπάρχει και συνέχεια

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ έχασε μία νίκη μέσα από τα χέρια του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μία νίκη που θα του έδινε το δικαίωμα να κοιτάξει ψηλότερα.

Φυσικά η χρονιά δεν τελειώνει εδώ. Από τη μία, οι “κιτρινόμαυροι” ψάχνουν ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα για παν ενδεχόμενο. Από την άλλη, η ήττα του Μεσολογγίου σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Πουαριέ, δείχνουν ότι οι νεοφώτιστοι θα είναι η ομάδα που θα αποχαιρετήσει την Basket League.

Πέρα από το γόητρο, αλλά και την πίκρα που προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το ματς, ο ΑΡΗΣ έχασε την ευκαιρία να αποτινάξει το οποιοδήποτε βάρος από πάνω του και να βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για τα πλέι οφ. Ακόμα και τώρα μπορεί να ελπίζει, αφού έχει ματς που μπορεί να πάρει. Και εκεί επικεντρώνεται η προσοχή. Η προσεχής αναμέτρηση με την ΑΕΚ δεν είναι χαμένη από χέρι. Η Ένωση έφτασε να παίζει με 9 παίκτες κατά του Ηρακλή και μέσα στην εβδομάδα έχει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς, πριν έρθει στο “Nick Galis Hall”.

Η ουσία είναι ότι ο ΑΡΗΣ των αγώνων με τη Λάρισα και τον Ηρακλή και της δεύτερης και τρίτης περιόδου του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να κερδίσει και δύο και τρία ματς. Ο ΑΡΗΣ του τέταρτου δεκαλέπτου του χθεσινού αγώνα, όχι. Στο χέρι του είναι να αντιδράσει, από τον προσεχή, κιόλας, αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X