Πήρε το μάθημά του ο Αντετοκούνμπο: "Μην οδηγείτε και παίζετε με το κινητό"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχτηκε τη φιλική συμβουλή ενός ρεπόρτερ να μην τραβά βίντεο με το κινητό του όσο οδηγεί.

Αιτία στάθηκε μια ανάρτηση που έκανε πρόσφατα στο Tik Tok τραβώντας βίντεο από κάποιους οπαδούς των Μπακς που οδηγούσαν δίπλα του. Ο Greek Freak παραδέχτηκε πως έπραξε λάθος μετά τη νίκη των Μπακς επί των Σπερς.

“Δεν θέλω να φανώ η μαμά σου, αλλά είδα ένα βίντεο πριν από μερικές ημέρες στα social media σου, το οποίο τράβηξες ενώ οδηγούσες. Ο κόσμος σού άσκησε κριτική γι’ αυτό. Το συζήτησες με κάποιον; Σου εξήγησαν ότι είναι επικίνδυνο και δεν πρέπει να το κάνεις;”, ήταν το μήνυμα του δημοσιογράφου.

“Ναι, η μαμά μου μου το είπε. Μου είπε να μην τραβάω βίντεο όταν οδηγώ. Δεν μπορούσα να μην το κάνω, οι οπαδοί στο δίπλα αμάξι ήταν απίθανοι. Είχαν βγει από την οροφή και κουνούσαν τη φανέλα μου. Ήταν κάτι που το βλέπεις μια φορά, ήθελα να το κρατήσω σαν ανάμνηση. Γι’ αυτούς παίζω. Γι’ αυτό αγαπώ το μπάσκετ τόσο πολύ. Δεν θα πρέπει να είμαι όμως στο τηλέφωνο όταν οδηγώ. Όσοι οδηγείτε και κοιτάζετε το τηλέφωνο, δώστε προσοχή στον δρόμο. Εμένα παραλίγο να μου τις βρέξει η μαμά μου”, απάντηση ο Greek Freak.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X