Αρβανίτης: "Ερχονται… συμπαίκτες στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ"

από Αντώνης Γκάτζιος

Εξελίξεις στο διοικητικό σκέλος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ προανήγγειλε ο πρόεδρος του Α.Σ. και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Στο περιθώριο του φιλανθρωπικού αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο κ. Αρβανίτης μίλησε στην ΕΡΤ και τόνισε ότι έρχονται εξελίξεις στην ΚΑΕ.

“Ετοιμάζονται συμπαίκτες για την ΚΑΕ.Εγώ είμαι πρόεδρος του Α.Σ. που έχει τις μετοχές της εταιρίας και και προσπαθούμε να βοηθήσουμε το τμήμα για να μείνει όρθιο. Μαζεύονται Αρειανοί για την ΚΑΕ και πιστεύω μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε ανακοινώσεις”, τόνισε.

Όσο για το φιλανθρωπικό αγώνα, είπε: “Είμαστε χαρούμενοι που μας κάλεσε ο Ολυμπιακός στην ωραία δράση για να βοηθήσουμε όλοι μας τα νοσοκομεία στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Εμείς ως ΑΡΗΣ είμαστε πάντα κοντά στην κοινωνία και κάνουμε δράσεις για να βοηθήσουμε τον κόσμο που έχει ανάγκη”.

Αναφορικά με το ματς σχολίασε: “Ηρθαμε με απουσίες και μπήκαν νέα παιδιά, τα οποία έχουν διάθεση να αποδώσουν. Το μέλλον θα είναι καλύτερο μετά και την επιχορήγηση των ΚΑΕ για το Στοίχημα. Εφόσον μπει και ο κόσμος στα γήπεδα, κάτι που είναι κάτι πολύ σημαντικό, η κατάσταση θα βελτιωθεί αρκετά”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X