Η "γεμάτη" εβδομάδα της ΑΕΚ και τα προβλήματα

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ έχει ήδη στρέψει την προσοχή του στον αγώνα του Σαββάτου (227/3) με την ΑΕΚ και παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της προσεχούς αντιπάλου του.

Η ΑΕΚ έπαιξε χθες (23/3) στο Στρασβούργο και αύριο (25/3) αντιμετωπίζει τη Νίζνι στη Ρωσία, για το Basketball Champions League. Πέραν του ότι το τεχνικό τιμ του ΑΡΗ έχει… πολύ υλικό για “κατασκοπεία”, είναι δεδομένο ότι η Ένωση θα ανέβει επιβαρυμένη στη Θεσαλονίκη. Δεν είναι μόνο τα συνεχή ταξίδια και οι εκτός έδρας αγώνες, αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών.

Χθες επέστρεψαν ο Νίκος Γκίκας και ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ, όμως η ΑΕΚ έχασε τον Δημήτρη Μαυροειδή. Εκτός παραμένουν οι Σλότερ, Γιάνβκοβιτς, Ζήσης, Μορέιρα, Γόντικας και μένει να φανεί αν και ποιοι απ’ αυτούς θα επιστρέψουν τόσο αύριο με τη Νίζνι, όσο και το Σάββατο στο Παλέ.

Ο ΑΡΗΣ φυσικά κοιτάζει τον εαυτό του και πώς θα παρουσιαστεί έτοιμος για να διεκδικήσει τη νίκη. Μπορεί ο αντίπαλος να είναι κουρασμένος, όμως έχει την ποιότητα για να κερδίζει ακόμα και με προβλήματα, όπως έδειξε κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X