"Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς στο αμυντικό μας πλάνο"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιμνιάτης

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της ΑΕΚ, Γιώργος Λιμνιάτης, μίλησε για την αυριανή (27/03) εκτός έδρας αναμέτρηση με ΑΡΗ:
«Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς για το Βasketball Champions League, τα οποία «απαιτούσαν» μεγάλο ταξίδι και τώρα καλούμαστε να συνεχίσουμε τη ρουτίνα μας, στο Πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Άρη.
Πρόκειται για μία ομάδα, η οποία διαθέτει έναν εξαιρετικό νέο προπονητή, ένα ρόστερ με έμπειρα παιδιά, που έχουν ποιότητα. Εκτός των άλλων, ο ΑΡΗΣ είχε μια εβδομάδα να προετοιμαστεί για το αυριανό ματς και σίγουρα θα ψάχνει μια πολύ μεγάλη νίκη εκμεταλλευόμενος την κούραση μας.
Για μας, το αυριανό ματς είναι μια ευκαιρία ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες και να βελτιώσουμε τη ψυχολογία μας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο, που θα επιλέξουμε, παρόλο που δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε.
Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς στο αμυντικό μας πλάνο, να περιορίσουμε τα «όπλα» του ΑΡΗ και να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις μέσα από το ρυθμό και από την κυκλοφορία μας στην επίθεση». #AEKBC #AEKBCNEWS

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 20:30 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS ΣΤΟ YOUTUBE!

Χ
X