Η σημασία του ροζ φύλλου αγώνα

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να πάρει σήμερα (27/3, 17:00) τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, ένα αποτέλεσμα που θα είναι ιδιαίτερα πολύτιμο, εφόσον έρθει.

Με νίκη στο σημερινό αγώνα, η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη ουσιαστικά “σβήνει” βαθμολογικά την ήττα του περασμένου Σαββάτου από τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό επειδή ένα ματς με την ΑΕΚ δε συγκαταλέγεται στα “εντός προγράμματος”, λόγω του ότι ο αντίπαλος βάσει ρόστερ είναι η δεύτερη καλύτερη ελληνική ομάδα, μετρά ρεκόρ 13-4 και έχει περάσει ήδη από έδρες όπως του Περιστερίου, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή.

Αν καταφέρει να φύγει νικητής σήμερα ο ΑΡΗΣ, δε θα ξανακοιτάξει προς τα κάτω στη βαθμολογία και θα βάλει βάσεις για συμμετοχή στα πλέι οφ. Εφόσον φτάσει τα επτά ροζ φύλλα αγώνα, θα χρειαστεί άλλες μία ή δύο νίκες για να το πετύχει, ειδικά αν πάρει τη διαφορά των 4 πόντων από τον Ιωνικό στο Παλέ (έχει ήδη 2-0 επί του Ηρακλή).

Φυσικά, ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα επαναφέρει και την καλή ψυχολογία, μετά τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X