Καμπερίδης: "Είχαμε περισσότερες απουσίες από την ΑΕΚ"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του και στις απουσίες των δύο ομάδων

“Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι κέρδισε η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Πριν το παιχνίδι υπήρχε η πεποίθηση ότι επειδή η ΑΕΚ έχει κάποιες απουσίες, θα μας έδινε τη δυνατότητα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και να πετύχουμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια αλλά το να υπάρχει η φυσική παρουσία, δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι “παρών”. Νομίζω ότι εμείς είχαμε περισσότερες απουσίες.

Δεν έχουμε σωστή προσέγγιση στον αγώνα. Ήμασταν πάρα πολύ στατικοί και παίξαμε πάρα πολλές φάσεις στο ένας εναντίον ενός με πολύ κακά αποτελέσματα. Όπως πάντα οι ασίστ μας έιναι πολύ χαμηλές γιατί δεν παίζουμε όσο ομαδικά θα έπρεπε. Υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια ακόμα μπροστά μας. Η ομάδα πρέπει να κάνει κάποιες νίκες. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε και να νιώσουμε είναι αν θέλουμε να είμαστε ομάδα, γιατί η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που πρέπει στο σημερινό παιχνίδι” σημείωσε αρχικά.

Για την εικόνα της ομάδας:

“Ο τρόπος που πρέπει να προσεγγίζουμε τις προπονήσεις και τα παιχνίδια τα συζητάμε κάθε μέρα. Λέμε ότι η τελευταία εικόνα είναι πολύ σημαντική και για τον καθέναν, και για τον σύλλογο. Δεν έχουμε ανταποκριθεί στον βαθμό που έπρεπε. Δεν έχουμε την ποιότητα να είμαστε αποτελεσματικοί από μόνοι μας. Αυτό ζημιώνει τον καθένα μας ξεχωριστά και την ομάδα.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X