Ανταγωνιστικός κι όπου βγει

από Αντώνης Γκάτζιος

Δύσκολη δοκιμασία έχει ο ΑΡΗΣ σήμερα (31/3, 17:00, AllAboutARIS Live, Libero 107,3, ΕΡΤ SPORTS 2 – ERTFLIX) στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα, σε εξ αναβολής αγώνα για τη 17η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη προέρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες και έχει… διαβολοβδομάδα, αφού πέρα από τον αγώνα με τους Αχαιούς, το Σάββατο παίζει πάλι εκτός έδρας, στη Ρόδο με τον Κολοσσό. Σήμερα, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο… κι όπου βγει. Αντιμετωπίζουν εκτός έδρας μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και η νίκη είναι δύσκολη υπόθεση. Όμως ο ΑΡΗΣ έχει δείξει ότι όταν είναι συγκεντρωμένος και παίζει ομαδικά και με κίνητρο, είναι επικίνδυνος για κάθε αντίπαλο.

Το ζητούμενο για τον ΑΡΗ είναι να παρουσιαστεί όπως περιγράφτηκε παραπάνω, αφού στον αγώνα με την ΑΕΚ τα μηνύματα ήταν ανησυχητικά και ανάγκασαν τον Καμπερίδη να μιλήσει για πρώτη φορά με τόσο σκληρή γλώσσα. Η χρονιά σε καμία περίπτωση δεν τελείωσε και στους τέσσερις αγώνες που απομένουν για την κανονική διάρκεια η ομάδα καλείται να παλέψει για να πετύχει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Το πρόβλημα για τον Καμπερίδη ακούει στο όνομα Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός μάχης είναι και ο Κώστας Τσιρογιάννης και τη 12άδα συμπλήρωσε ο Γιώργος Γεωργάκης.

Ο Προμηθέας προέρχεται από νίκη επί του Ιωνικού (82-72) και προσπαθεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό, αφού δεν έδωσε αρκετά ματς λόγω covid.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X