Καμπερίδης: "Υποπέσαμε σε παιδαριώδη λάθη στο τέλος"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στα πολλά λάθη του ΑΡΗ στην τέταρτη περίοδο, στον αγώνα με τον Προμηθέα και τόνισε ότι το τελικό σκορ αδικεί την προσπάθεια της ομάδας.

Ο κόουτς του ΑΡΗ δήλωσε:

“Για το μεγαλύτερο διάστημα από τα πρώτα τρία δεκάλεπτα η ομάδα είχε ένα καλό πρόσωπο, την εικόνα που επιθυμούσαμε. Το γεγονός ότι χρεωθήκαμε με αρκετά φάουλ στη δεύτερη περίοδο μας στοίχισε, γιατί κάπου χάσαμε τη συνοχή μας στο ροτέισον. Ο Προμηθέας το εκμεταλλεύτηκε και ξέφυγε με 9 πόντους στο ημίχρονο.

Η ζώνη που επιλέξαμε να παίξουμε στην 3η περίοδο μας βοήθησε στο να ελέγξουμε και πάλι το ρυθμό και να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Το κρίσιμο σημείο ήταν στο 65-62 όταν δεχτήκαμε καλάθι με τη λήξη της επίθεσης, χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια και υποπέσαμε σε παιδαριώδη λάθη που επέτρεψαν στον Προμηθέα να πετύχει εύκολους πόντους και να ξεφύγει στο σκορ. Ένα σκορ που θεωρώ ότι αδικεί την προσπάθεια της ομάδας, όπως και να χει όμως θα έπρεπε να είχαμε αποφύγει αυτά τα λάθη και να διεκδικήσουμε το ματς με περισσότερες αξιώσεις. Καλή επιτυχία στον Προμηθέα, υγεία και ό,τι καλύτερο”.

Για την τελική ευθεία της σεζόν:

“Η ομάδα πέρασε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Σε μεγάλο βαθμό φαίνεται ότι όλοι έχουν αδειάσει πνευματικά και προσπαθούμε να συσπειρωνόμαστε και να παρουσιάζουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα στα παιχνίδια που απομένουν. Σε πρώτη φάση θεωρώ ότι αυτό είναι το ζητούμενο, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παρουσιάζουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα γιατί εκπροσωπούμε πολύ κόσμο”.

Για την αποχώρηση του Φλιώνη με τραυματισμό:

“Ήταν ατυχία ο τραυματισμός του Φλιώνη γιατί ο Δημήτρης είχε στο μεγαλύτερο διάστημα την απαιτούμενη συγκέντρωση και ήταν πολύ καλός στον τρόπο που διαχειρίστηκε τις αρμοδιότητές του στη ζώνη. Η ομάδα είχε ένα καλό ρυθμό και η έξοδός του αποδείχτηκε ότι επηρέασε την ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 20:30, μέσα από το κανάλι του AllAboutARIS.GR στο YouTube.

X