Κουζέλογλου: "Σημαντικό να διαχειριστούμε με σωστό τρόπο την ενέργειά μας"

από AllAboutARIS

Η διαχείριση της ενέργειας και η εκτέλεση του πλάνου είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που θα επιτρέψουν στον ΑΡΗ να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό, σύμφωνα με τον Γιάννη Κουζέλογλου.

Αναλυτικά ο διεθνής παίκτης του ΑΡΗ έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Προερχόμαστε από ένα αρνητικό σερί, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή της.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι απέναντι στον Κολοσσό, στη Ρόδο. Είναι η τρίτη αναμέτρηση, σε διάστημα οκτώ ημερών και είναι σημαντικό να διαχειριστούμε με το σωστό τρόπο το κομμάτι της ενέργειας.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική, η οποία έχει διεκδικήσει πολλούς αγώνες μέχρι το τέλος και παλεύει κάθε ματς, ανεξάρτητα από τον αντίπαλό της. Παίζει πολύ καλά στην έδρα της και χρειάζεται κι αυτή τη νίκη για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

Εμείς θα πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας, σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό και να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο του παιχνιδιού μας, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουμε τη νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 20:30, μέσα από το κανάλι του AllAboutARIS στο YouTube.

X