Να δώσει τέλος στο σερί

από Αντώνης Γκάτζιος

Να διακόψει το σερί των τριών ηττών θέλει ο ΑΡΗΣ σήμερα (3/4, 17:00, AllAboutARIS Live, ΕΡΤ SPORTS 2 – ERTFLIX) στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό, για την 20ή αγωνιστική της Basket League.

Οι “κιτρινόμαυροι” προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες, από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Προμηθέα και στόχος τους είναι να κλείσουν το πρωτάθλημα με το θετικότερο δυνατό τρόπο. Μία νίκη σήμερα στη Ρόδο θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Μάλιστα, αν ο ΑΡΗΣ κερδίσει, θα έχει βάσιμες ελπίδες και για τα πλέι οφ, εφόσον κάνει το “2 στα 2” το ερχόμενο Σάββατο (10/4) κόντρα στον Ιωνικό, στο Παλέ.

Η αποστολή της ομάδας του Σάββα Καμπερίδη δεν είναι εύκολη. Ο Κολοσσός μπορεί να έχει τις ίδιες νίκες με τον ΑΡΗ (έξι), όμως είναι μία ποιοτική και καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία θα μπορούσε να βρίσκεται ψηλότερα αν δεν έχανε πέντε ματς “στον πόντο”. Σήμερα οι Ροδίτες θέλουν τη νίκη, ώστε να ξεμπλέξουν μια και καλή με τις περιπέτειες, αφού είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αβαντάζ ισοβαθμίας με το Μεσολόγγι (έχει 0-2).

Για να μπορέσει ο ΑΡΗΣ να διεκδικήσει τη νίκη, πρέπει να παρουσιάσει το πρόσωπο που έδειξε για 30 λεπτά στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα, την περασμένη Τετάρτη (31/3). Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν αποτελεσματικού στην επίθεση και προσηλωμένοι στο πλάνο, πριν την κατάρρευση της τέταρτης περιόδου. Αν ο ΑΡΗΣ παίξει έτσι, έχει βάσιμες ελπίδες για τη νίκη, με δεδομένο ότι θα ανταπεξέλθει στη σκληρή άμυνα του Κολοσσού.

Το μοναδικό πρόβλημα του Σάββα Καμπερίδη ακούει στο όνομα Γιάννης Σιδηροηλίας, ενώ από τους νησιώτες απών θα είναι ο Νίκολα Ντράγκοβιτς, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στον ώμο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X