Ακόμα… σουτάρει βολές ο Κολοσσός

από Αντώνης Γκάτζιος

Ό,τι και να πει κανείς για τη διαιτησία του αγώνα Κολοσσός – ΑΡΗΣ είναι λίγο… Οι Ροδίτες έπρεπε να σωθούν κι αυτό έγινε. Δύο στις δύο "σφαγές" στα συγκεκριμένα ματς, τα λένε όλα.

Όποιος βλέπει την τελική διαφορά, βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος. Οι Αναστόπουλος, Καλδίρης, Κάρδαρης, … εγκατέστησαν τους γηπεδούχους στη γραμμή του φάουλ, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο. Εκεί που το +2 έγινε +11 για τον Κολοσσό, με… 11/14 βολές, αφού σφυριζόταν φάουλ ακόμα και ο αέρας που δημιουργούσαν οι παίκτες του ΑΡΗ.

Στην τέταρτη περίοδο όταν ο ΑΡΗΣ μείωσε στους πέντε έδωσαν επιθετικό φάουλ και τεχνική ποινή στον Κουζέλογλου και απέβαλαν τον ΝτεΚόζι. Το αποκορύφωμα ήταν το πέμπτο φάουλ του Λιτλ και η χαριστική βολή ήταν το… επιθετικό φάουλ του Σλαφτσάκη στο 77-67.

Βέβαια, επειδή το μπάσκετ είναι πολύπλοκο άθλημα, για… ξεκάρφωμα, όταν ο Κολοσσός πήρε μια διαφορά 9-10 πόντων, σούταρε κι ο ΑΡΗΣ κάποιες βολές για να μειωθεί το χάντικαπ… Λες και απευθύνονται σε… καθυστερημένους, για ένα ματς που κράτησε πάνω από δύο ώρες από τις βολές!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X