Νίκη για να τελειώσει τα σενάρια

από Αντώνης Γκάτζιος

Για να μην ξαναμπλέξει με… σενάρια παραμονής, ο ΑΡΗΣ οφείλει να κάνει μόνο ένα πράγμα: Να κερδίσει τον Ιωνικό το ερχόμενο Σάββατο (10/4).

Μετά τη νίκη του Μεσολογγίου επί της Λάρισας, οι δύο προαναφερόμενες ομάδες ισοβαθμούν στις πέντε νίκες. Ο ΑΡΗΣ έχει έξι. Για να κινδυνεύσει πρέπει να γίνουν… θαύματα, ήτοι οι αντίπαλοί του να κάνουν το “2 στα 2” και ο ίδιος να γνωρίσει δύο ήττες, αφού υπερτερεί έναντι αμφότερων σε ισοβαθμία. Επειδή όμως το ιδανικό είναι να εξαρτάσαι από τον εαυτό σου και όχι από τους άλλους, για τον ΑΡΗ ένας δρόμος υπάρχει: Να κερδίσει τον Ιωνικό Νίκαιας, να φτάσει τις επτά νίκες και να ξεμπλέξει. Οι τέσσερις σερί ήττες που γνώρισε τον έφεραν και πάλι στα χαμηλά. Και δε χρειάζεται να περιμένει να δει αν ομάδες ξαφνικά γίνουν… Λέικερς και πετύχουν κάποιες αναπάντεχες νίκες.

Η Λάρισα έχει εντός τον Ηρακλή και εκτός του Λαύριο και το Μεσολόγγι εκτός του Προμηθέα και εντός τον ΠΑΟΚ. Η λογική λέει ότι δε θα κάνουν πάνω από μία νίκη, όμως… ο φόβος φυλάει τα έρμα, οπότε μόνο “άσος” το ερχόμενο Σάββατο στο “Nick Galis Hall”. Ελπίδες για πλέι οφ δεν υπάρχουν, εκτός αν ο Ηρακλής χάσει και τα τέσσερα ματς που έχει να δώσει, οπότε στόχος είναι να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα η χρονιά.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X