Η "πληγή" των λαθών

από Αντώνης Γκάτζιος

Όπως αναφέρθηκε σε άλλη γωνιά του AllAboutARIS, αν σε ένα ματς πρέπει να γίνει η μικρότερη κριτική για τον ΑΡΗ αυτό είναι το χθεσινό (3/4), αφού τα όργια των διαιτητών δεν τον άφησαν να διεκδικήσει τη νίκη.

Αυτό δε σημαίνει ότι η ομάδα δεν έδειξε τις ίδιες, μόνιμες και χτυπητές αδυναμίες που παρουσιάζει σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αμυντικά χθες η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα, πέραν του να αποφύγει κάποιες ολιγωρίες, γιατί όταν ο αντίπαλος πετυχαίνει 82 πόντους με 34 βολές, γίνεται κατανοητό ότι… δεν είναι στο χέρι σου.

Επιθετικά, όμως, ο ΑΡΗΣ έβγαλε και πάλι παθογένειες. Η πληγή των λαθών αντί να γιατρεύεται, μεγαλώνει. 18 έγραψε χθες το κοντέρ, αρκετά εκ των οποίων, όπως πάντα αβίαστα. Και το ανησυχητικό είναι ότι μετά το λάθος, οι επιστροφές, ειδικά στο πρώτο μέρος, ήταν κάκιστες. Κάτι που σημαίνει έλλειψη ενέργειας, ή διάθεσης. Την ίδια ώρα, και πάλι η ομάδα δεν μπόρεσε να έχει πάνω από δύο ξένους σε καλή μέρα. Η υπερπροσπάθεια του Μιλόσεβιτς, τα ξεσπάσματα του Τσάλμερς και η καλή μέρα του Φλιώνη, όπως και το θετικό ντεμπούτο του Νετζήπογλου, είναι τα μοναδικά που κρατάει ο ΑΡΗΣ από χθες. 

Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, δε χωρούν βελτιώσεις. Ένα κέρδος θα μπορεί να είναι η χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών. Ωστόσο, είναι κρίμα, αλλά η ομάδα ώρες ώρες δίνει την αίσθηση “άντε να τελειώνουμε”. Δεν είναι επιλογή αυτό, αφού ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του αγώνα που πρέπει να κερδίσει, με τον Ιωνικό. Σε γενικότερο πλαίσιο, μακάρι αυτή να είναι η τελευταία χρονιά που υπάρχει τέτοια αίσθηση….

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X