Σε πρώτο πλάνο η διευθέτηση των φετινών εκκρεμοτήτων

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ δοκιμάζεται τη Μεγάλη Τετάρτη (28/4) στο Περιστέρι, όμως είναι γεγονός ότι έχουν ξεκινήσει οι "ζυμώσεις" για την "επόμενη μέρα" της ομάδας.

Τα πρώτα “πρέπει”, χρονικά, είναι δύο για την ΚΑΕ. Η εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής και η άρση των ban. Για το πρώτο σκέλος, απαραίτητη είναι η εξόφληση ή ο διακανονισμός με τους παίκτες της φετινής σεζόν. Σ’ αυτό το πλαίσιο, έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές της διοίκησης με τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας. Ήδη έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους παίκτες που είναι τυπικά ή ουσιαστικά παρελθόν, όπως ο Γιάννης Κουζέλογλου, ο Κουίντον ΝτεΚόζι και ο Τζαμάλ Σούλερ.

Στόχος είναι να κλείσει άμεσα το θέμα και να υπάρξουν οι σχετικές υπογραφές από όλους, ώστε ο ΑΡΗΣ να τις βάλει στο φάκελο για την αδειοδότητη, η οποία φέτος έχει όριο μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Παράλληλα, συνεχίζονται και οι επαφές με τους πιστωτές για τα ban. Οι συζητήσεις με τους Κάιλ Ουίβερ και Ουίλ Κάμινγκς αφορούν σε εξόφληση, ενώ για τους υπόλοιπους πέντε (Μάικλ Τζένκινς, Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς, Ντέβιν Μαρμπλ, Βασίλης Καββαδάς, Βίκτορ Σανικίτζε) το πιο πιθανό είναι να γίνει διακανονισμός, με την καταβολή κάποιων δόσεων “μπροστά”, ώστε οι πιστωτές να υπογράσψουν τα σχετικά χαρτιά.

Προτεινόμενα Άρθρα