"Είναι συγκλονιστικό αυτό που βιώνω"

από AllAboutARIS

Ο 23χρονος γκαρντ του ΑΡΗ μίλησε στον Arena 89,4 για την μέχρι σήμερα προετοιμασία, την απίστευτη υποδοχή του κόσμου και τη συνεργασία του με Αγγέλου και συμπαίκτες.

Για την υποδοχή του κόσμου στα φιλικά στην Φλώρινα:
«Είναι κάτι το οποίο δεν το έχω βιώσει πουθενά αλλού. Και γενικότερα δεν έχω βιώσει ακόμη όλο τον κόσμο του ΑΡΗ. Είναι κάτι συναρπαστικό. Είναι ο 6ος παίκτης και σου δίνει δύναμη και στην άμυνα και στην επίθεση. Ειδικά στο ματς με την Λουκόιλ σταμάτησε μισή ώρα το ζέσταμα από τα καπνογόνα.  Ήταν πρώτη φορά που βιώνω κάτι τέτοιο και σίγουρα ήταν συγκλονιστικό».

Για την εκδρομή που διοργανώνει στην Γερμανία ο Σούπερ 3:
«Πραγματικά αυτό μιλάει από μόνο του. Να παίζεις φιλικό τουρνουά στην Γερμανία και να προγραμματίζεις εκδρομή είναι κάτι πρωτόγνωρο».

Για την προετοιμασία:
«Το κλίμα θεωρώ ότι είναι εξαιρετικό. Έχουμε βάλει το «εγώ» μας κάτω από το ομαδικό συμφέρον της ομάδας. Έχουμε δουλειά να κάνουμε γιατί είμαστε νεανική ομάδα αλλά οι βάσεις έχουν μπει και έχουμε ανέβει κάποια επίπεδα από όταν αρχίσαμε».

Που θα στηριχθεί ο ΑΡΗΣ;
«Κάθε αγώνας ξεκινάει από την σκληρή άμυνα. Αυτή την φιλοσοφία θέλει να περάσει ο κόουτς. Οποιοσδήποτε μπει στο γήπεδο έχει στο μυαλό του πρώτα  την άμυνα και μετά την επίθεση. Παράλληλα θα στηριχθούμε στην ομαδικότητα και στις σωστές επιλογές».

Για τον Αγγέλου:
«Η συνεργασία είναι μια χαρά. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λύσουμε. Όλα τα αυτά που έχει κάνει  αποδεικνύουν ότι είναι καλός και θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε».

Για το ρόλο που παίζουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία καλαθοσφαιριστές:
«Οι μεγαλύτεροι της ομάδας χωρίς να κάνω κάποια σύγκριση είναι εξαιρετικά παιδιά. Έχουν διπλό ρόλο γιατί πέρα του ότι πρέπει να βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές λειτουργούν και ως δάσκαλοί στα αποδυτήρια».

Τι να περιμένουμε από τον Νίκο Γκίκα:
«Αυτό που έχω ως πρώτο στόχο είναι να κερδίζω. Ακόμη και αν χρειαστεί να μην σουτάρω καν σε όλο το ματς θέλω να νικάει η ομάδα».

Για το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ:
«Έχουμε ήδη ένα μήνα προετοιμασίας και άλλον ένα μέχρι το ματς και έχουμε αρχίσει να ανεβαίνουμε. Θα είμαστε έτοιμοι και θα πάμε να πολεμήσουμε εκεί μέσα».

Γενικότερα για το επιτελείο της ομάδας:
«Όλα λειτουργούν μια χαρά. Όλο το «στάφ» είναι σούπερ και βοηθάει πραγματικά σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί».

Για την υποδοχή που είχαν στην Φλώρινα:
«Όλοι πήγαμε και στο κλαμπ της Φλώρινας και εισπράξαμε την αγάπη και τον σεβασμό για αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα