«Πάρτι» για Κουφό-Καλάθη

από AllAboutARIS

Με τον Κώστα Κουφό να σημειώνει 8 πόντους και τον Νικ Καλάθη να μένει για περισσότερο από ένα 20λεπτο στο παρκέ, οι Γκρίζλις επικράτησαν άνετα των Γουόριορς με 108-90. Ξανά πάγκο ο Αντετοκούνμπο.

Μέχρι τα μισά του τρίτου δωδεκαλέπτου μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των «Aρκούδων» οι Γουόριορς παραμένοντας ως εκείνο το σημείο κοντά στο σκορ, αλλά από εκεί κι έπειτα η διαφορά άνοιξε, με το Μέμφις να φτάνει σε μία άνετη νίκη που το έφερε στο 3-3.

Για πρώτη φορά μάλιστα από την αρχή του πρωταθλήματος ο Νικ Καλάθης παίρνει σε ένα ματς σχεδόν 23 λεπτά χρόνο συμμετοχής, με τον Κώστα Κουφό να κινείται ξανά στα στάνταρ του. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ναι μεν ήταν αρκετά άστοχος (1/4 διπ., 0/2 τρ.) με μόλις 2 πόντους, αλλά μοίρασε 5 ασίστ, έχοντας παράλληλα 2 ριμπάουντ και ισάριθμα λάθη. Ο Κουφός από την πλευρά του βρέθηκε στην πιο παραγωγική φετινή του βραδιά με 8 πόντους (4/7 διπ., 2 ρ., 1 ασ., 4 λ.) στα 18:14 που έμεινε στο παρκέ.

Κορυφαίος των Γκρίζλις αλλά και της αναμέτρησης ο Ράντολφ με 23 πόντους και 11 ριμπάουντ, για να τον ακολουθήσουν οι Κόνλεϊ (20 π.) και Μαρκ Γκασόλ (18 π.). Πρώτο «βιολί» για το Γκόλντεν Στέιτ που υποχώρησε στο 4-3 ο Κάρι με 22 πόντους, ενώ 19 πρόσθεσε ο Ιγκουόνταλα.

Έχασαν… χωρίς Αντετοκούνμπο οι Μπακς

Για δεύτερο σερί ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρακολουθεί το παιχνίδι της ομάδας του από τον πάγκο, αφού ούτε το βράδυ του Σαββάτου πήρε χρόνο συμμετοχής. Οι Μπακς μάλιστα ηττήθηκαν εντός έδρας από τους Μάβερικς με 91-83, αποτέλεσμα που τους φέρνει στο 2-3, ενώ το Ντάλας βελτιώθηκε στο 4-3.

Εκείνος που ξεχώρισε για τα «Ελάφια» δεν ήταν άλλος από τον Μέιγιο που σταμάτησε στους 28 πόντους με 6 ριμπάουντ, αλλά μόνο ο Μπάτλερ (19 π.) μπόρεσε να προσφέρει βοήθειες. Double-double για τους «Μαβς» από τον Μάριον με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Έλις με 18 πόντους.

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα