Να βάλει… δύσκολα στον Ολυμπιακό!

από AllAboutARIS

Να δυσκολέψουν στο μέτρο του δυνατού τον Ολυμπιακό, θέλουν οι «κίτρινοι» σήμερα το απόγευμα στο ΣΕΦ (30/11, 16:00).

Είναι δεδομένο ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατέχει ένα εκπληκτικό σερί (17-0) φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη από την αρχή της χρονιάς.

Είναι επίσης αδιαμφισβήτητο, ότι η ομάδα του Πειραιά διαθέτει ένα κατά πολύ υψηλότερο μπάτζετ από αυτό του ΑΡΗ. Ένα ακόμη δεδομένο όμως είναι και η θέληση των παικτών του Βαγγέλη Αγγέλου.

Μια θέληση που επιδεικνύουν σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Με οδηγό τη δύναμη της θέλησης λοιπόν, ο ΑΡΗΣ θα επιδιώξει ότι καλύτερο από το σημερινό του αντίπαλο.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός θα έχει δύο μεγάλες ελλείψεις στη θέση των φόργουορντς. Αυτή του Μπρέντ Πέτγουεϊ αλλά και από χθες το βράδυ, αυτή του Στράτου Περπέρογλου.

Δύο ελλείψεις που ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο στο σημερινό παιχνίδι. Μολαταύτα, ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει για τους παίκτες τους να κερδίσουν ότι μπορούν παραπάνω από παιχνίδι σαν και αυτό ή σαν και αυτό της προηγούμενης βδομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, με σκοπό να παρουσιαστούν γεμάτοι εμπειρίες στα κρίσιμα παιχνίδια του Δεκεμβρίου (Πανελευσινιακός, Ηλυσιακός, Ίκαρος) μέσα στα οποία συγκαταλέγεται και ο κρίσιμος ημιτελικός με τον Πανιώνιο στο “Nick Galis Hall”.

Στα αγωνιστικά, να αναφέρουμε ότι ο Ευθύμης Τσακαλέρης έμεινε στη Θεσσαλονίκη καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Τζέρεμι Χάντ μπορεί να ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν θα πάρει εν τέλει χρόνο συμμετοχής.

Προτεινόμενα Άρθρα