Διεργασίες για το «Nick Galis Cup»

από AllAboutARIS

Μπορεί να μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβρη, όμως οι άνθρωποι του ΑΡΗ έχουν αρχίσει τις διεργασίες για το 1ο «Nick Galis Cup».

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα ενταχθεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων του συλλόγου και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «basketplus.gr» οι διαδικασίες κινούνται από τώρα, προκειμένου να είναι μία άρτια διοργάνωση.

Ο πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συμμετάσχουν τρεις ομάδες της Ευρωλίγκας, η μία εκ των οποίων θα είναι πιθανότατα ο Παναθηναϊκός, η δεύτερη ελληνική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Γκάλης.
Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με μεγάλο χορηγό, ο οποίος θα αναλάβει τα έξοδα της διοργάνωσης. Μάλιστα οι διοικούντες την ΚΑΕ επιδιώκουν να κλείσουν άμεσα τη συμφωνία, ώστε να ενταχθεί η συγκεκριμένη χορηγία στο πλάνο βιωσιμότητας του φακέλου για το άρθρο 99.

Φυσικά, το συγκεκριμένο τουρνουά θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στην ΚΑΕ, αφού στο διήμερο που θα διαρκέσει το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο τόσο για να δει ο κόσμος από κοντά το τιμώμενο πρόσωπο, τον Νίκο Γκάλη, όσο φυσικά και τις σπουδαίες ομάδες που θα πάρουν μέρος σε αυτό.

Προτεινόμενα Άρθρα