Σανς

Πέντε διπλά σε εφτά ματς

Σανς, Χιτ και Μπουλς τα σημαντικότερα…

Μέρα των φιλοξενούμενων στο ΝΒΑ.

Στα πέντε από τα εφτά παιχνίδια της ημέρας επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι στο ΝΒΑ. Ο Λεμπρόν Τζέιμς στα γενέθλια του είχε κέφια και με νταμπλ νταμπλ (26 πόντους και 10 ασίστ) οδήγησε τους Χιτ στη νίκη επί των Νάγκετς στο Ντένβερ, με 97-94. Ο πήχης της δυσκολίας ανέβηκε ακόμα πιο πολύ για τους πρωταθλητές, κατά της διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς Ουέιντ και Κόουλ αναγκάστηκαν να πάνε στα. πιτς με τραυματισμό. 

Ακόμα μία καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κώστας Κουφός, ωστόσο δεν τη συνδύασε με νίκη. Οι Γκρίζλις γνώρισαν την ήττα από τους Μπουλς με τον Ελληνα σέντερ να έχει 12 πόντους (6/8 δίποντα), αλλά και 3 ριμπάουντ, 1 κόψιμο και 1 κλέψιμο.

Οι Σανς “έλιωσαν” τους Κλίπερς στο Λος Αντζελες (107-88), έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ντράγκοιτς. Ο τελευταίος σημείωσε 26 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, την ώρα που ο Κρις Πολ είχε 5/14 σουτ για τους γηπεδούχους. 

Ντιτρόιτ-Ουάσινγκτον          99-106 Μέμφις-Σικάγο                 91-95 Μινεσότα-Ντάλας               98-100 Νέα Ορλεάνη-Πόρτλαντ         110-108 Ντένβερ-Μαϊάμι                94-97 Γιούτα-Σάρλοτ                 83-80 ΛΑ Κλίπερς-Φοίνιξ             88-107

Παύει να ασχολείται με Ουντότζι
Προηγούμενο άρθρο Παύει να ασχολείται με Ουντότζι
Επόμενο άρθρο Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News