Ανοιχτό το αφήνουν οι Κινέζοι

από AllAboutARIS

Το "τρίγωνο" ΑΡΗΣ-Γιαννάκης-Κίνα προσφέρεται για πολλά σενάρια και ένα από αυτά που κυκλοφόρησαν στην ασιατική χώρα έκανε λόγο ακόμα και για υπογραφές μεταξύ των "κίτρινων" και του "δράκου".

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ πριν από λίγη ώρα διέψευσε ότι υπάρχει κάποιου είδους συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την κινεζική ομοσπονδία. Περίπου την ίδια στιγμή, η κινεζική ιστοσελίδα “sports.163.com” φιλοξενούσε δημοσίευμα για τον Έλληνα τεχνικό.

Σε αυτό αναφέρεται ότι ο Γιαννάκης δεν πρόκειται να συνεχίσει τη συνεργασία του με την ομοσπονδία της Κίνας, η οποία δεν έχει μείνει ικανοποιημένη, ενώ το ρεπορτάζ μεταφέρει και μία φημολογία σύμφωνα με την οποία ο Γιαννάκης υπέγραψε στον ΑΡΗ.

“Δεν έχω τέτοια πληροφόρηση, ότι ο Γιαννάκης έχει υπογράψει σε άλλο σύλλογο”, αναφέρει η δήλωση του κινέζου προπονητή, Χάο Γκουό Χουά. Ο συντάκτης του δημοσιεύματος υποστηρίζει ότι η ομοσπονδία της Κίνας καθυστερεί την οριστική της απόφαση γιατί περιμένει να δει και τις εξελίξεις γύρω από τη wild card που διεκδικεί για το φετινό Μουντομπάσκετ, στο οποίο δεν κατάφερε να προκριθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα