Χρέος 524.000 το ΚΡΑΤΙΚΟ της Πυλαίας!!!

από Haris Mol

Τα έχουμε σημειώσει, ουκ ολίγες φορές, αλλά το αυτί ορισμένων δεν ιδρώνει. Την στιγμή που ο Αυτοκράτορας ΑΡΗΣ των 21 τίτλων περιμένει ακόμα από την ΓΓΑ να ονομάσει την σάλα Νίκος Γκάλης και στα επίσημα έγγραφα της, ο συμπολίτης απολαμβάνει της κρατικής… μέριμνας!

Τα έχουμε σημειώσει, ουκ ολίγες φορέ (και υπάρχουν αρειανοί που λένε μην ασχολείστε με τους άλλους), αλλά το αυτί ορισμένων δεν ιδρώνει. Την στιγμή που ο Αυτοκράτορας ΑΡΗΣ των 21 τίτλων περιμένει ακόμα από την ΓΓΑ να ονομάσει την σάλα Νίκος Γκάλης και στα επίσημα έγγραφα της, ο συμπολίτης απολαμβάνει της κρατικής… μέριμνας!

Από την πρώτη στιγμή έχει αποκαλυφθεί ότι το γήπεδο του… ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά το εκμεταλλεύεται 100% ο μονίμως ευνοούμενος συμπολίτης. Δεν φτάνει ότι η Πολιτεία του έκτισε γήπεδο, αλλά εξακολουθεί και του πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα. Αρχικά ήταν η ΓΓΑ που πλήρωνε το κλειστό της Πυλαίας. Στην συνέχεια ανέλαβε η Νομαρχία Θεσσαλονίκης. Μέχρι πρότινος ξέραμε για το πετρέλαιο, τώρα βγήκε στην δημοσιότητα και η ΔΕΗ!!!

Η Διεύθυνση Μεγάλων Πελατών της ΔΕΗ απέστειλε σχετική ειδοποίηση για την επικείμενη διακοπή προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας προς τη Νομαρχία, ζητώντας την άμεση τακτοποίηση της τεράστιας οφειλής που αφορά το κλειστό γήπεδο της Πυλαίας!

Καμία κοινοποίηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ή τον ΑΣ ΠΑΟΚ που έχουν πετύχει να εκμεταλλεύονται 100% τα έσοδα, αλλά τα έξοδα τα πληρώνει ο ελληνικός λαός!!!

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο γνωστός για τα οπαδικά του αισθήματα Διονύσης Ψωμιάδης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις: «Δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Εδώ και πολλά χρόνια η ΓΓΑ βάσει σύμβασης πλήρωνε το ρεύμα, μέσω της Νομαρχίας. Τώρα δεν το κάνει και συσσωρεύτηκε το χρέος. Τα χρήματα της οφειλής είναι της… πολιτείας και όχι της Νομαρχίας»!

ΟΙ ανεξάρτητοι… Μακεδονομάχοι κατά τα άλλα θέλουν να σβηστούν τα χρέη τους στο ποδόσφαιρο και ζητούν ισονομία!!! Την ίδια στιγμή οι πολιτικοί στην Θεσσαλονίκη που τους ευνοούν τόσα και τόσα χρόνια όπως αποδεικνύεται σφυρίζουν αδιάφορα για τα εγκλήματα εις βάρος του ΑΡΗ που τον… ευνοούν κόβοντας κορδέλες!

Προτεινόμενα Άρθρα