«Είχαμε ενέργεια»

από Haris Mol

«Πήραμε μια σημαντική διαφορά και την κρατήσαμε»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Δημήτρης Τσαλδάρης, αναφορικά με τη χτεσινή νίκη της Κηφισιάς επί του ΑΡΗ.

Για τον αγώνα με τονη ΑΡΗ: «Είχαμε πει πως πρέπει να σταματήσουμε κάποια παιδιά απ’ τον Άρη που κάνουν το παιχνίδι του, και σε μεγάλο βαθμό πιστεύω ότι το καταφέραμε. Εμείς είχαμε ενέργεια απ’ τα προηγούμενα παιχνίδια μας και θέλαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, προσπαθώντας να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Πήραμε έτσι μια σημαντική διαφορά, ο Άρης μείωσε, αλλά καταφέραμε να την κρατήσουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Για τη συνέχεια της Κηφισιάς: «Οι τίτλοι μπαίνουν στην ομάδα μας από τους δημοσιογράφους του μπάσκετ και από τον κόσμο. Αν μας πουν «έκπληξη» ή ό,τι άλλο, θα το δεχθούμε, αλλά εμείς θα κοιτάμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Είναι δεδομένο ότι για εμάς υπάρχει μόνο ο επόμενος αγώνας, που είναι με τον Πανιώνιο, και είχαμε χάσει απ’ αυτόν στον πρώτο γύρο, και μάλιστα με διαφορά. Ήταν ίσως το πιο κακό μας παιχνίδι, γιατί ήταν ίσως νωρίς στη σεζόν, δεν είχαμε δεθεί και δεν είχαμε βρει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Τώρα πιστεύω ότι το έχουμε κάνει και θέλουμε και αυτή τη νίκη».

Προτεινόμενα Άρθρα