"Με πάθος στον τελικό"

από AllAboutARIS

Ο Παρασκευάς Μουρατίδης σχολίασε την νίκη επί του Ρεθύμνου αλλά και τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παρασκευάς Μουρατίδης  σχολίασε την νίκη επί του Ρεθύμνου αλλά και τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα θα  θα πάει στο τελικό του κυπέλλου για να διεκδικήσει ότι παραπάνω μπορεί και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις όποιες αδυναμίες του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παρασκευάς Μουρατίδης στον Αρενα:

Για την νίκη εναντίον του Ρεθύμνου:” Η ομάδα τον τελευταίο μήνα είχε διάφορα προβλήματα από τραυματισμούς, την αρρώστια του Γκίκα την αλλαγή προπονητή και τα άτυχα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, τα παιδιά ήθελαν πολύ την νίκη και αν και ήρθε δύσκολα, έπαιξαν εξαιρετική άμυνα πολύ καλά μπροστά υπήρξε συγκέντρωση και ήρθε η νίκη. Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να έχει μεγάλο ρόστερ. Οι παίκτες έχουν το πάθος και την δύναμη αλλά δεν έχουν την εμπειρία με αποτέλεσμα να γίνουν κάποια λάθη στο τρίτο δεκάλεπτο έβαλε και ο αντίπαλο μεγάλα σουτ και η αντίπαλη ομάδα πλησίασε”.

Για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας:“Εμείς θα πάμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα αλλά να κερδίσουμε πάρα πολλά. Το μεγάλο φαβορί βέβαια είναι ο Παναθηναϊκός. Ξέρουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και το παιχνίδι του και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα εκμεταλλευτούμε. Κανένα παιχνίδι δεν είναι τελειωμένο πριν αρχίσει. Η ομάδα θα φύγει το πρωί το Σάββατο. Δεν έχει σημασία το ποιος έιναι το φαβορί. Οι παίκτες θα μπούνε για να πετύχουν ότι μπορούν. Αυτή η ομάδα θα πρέπει να έχει την βοήθεια και την στήριξη του κόσμου και έχει ανάγκη το χειροκρότημα και το “δεν πειράζει”.

Για τις αδυναμίες που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ:“Είναι πολύ έμπειροι οι παίκτες του Παναθηναϊκού και δεν νομίζω πως τους ενοχλεί η κούραση η οτιδήποτε άλλο. Φοβάμαι μήπως έρθουν πιο προετοιμασμένοι στο παιχνίδι με τον Άρη”.

Για τον σκάουτερ που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον Βεζένκοφ:“Ήταν ένας υπεύθυνος από τους Σανς ο οποίος ψάχνει παίκτες σε όλη την Ευρώπη και ήρθε να δει κάποια στοιχεία του αθλητή Βεζένκοφ. Αυτό είναι τιμητικό για τον Άρη καθώς είναι δεύτερος σκάουτερ που έρχεται και παρακολουθεί  αθλητή της ομάδας. Για τον παίκτη είναι επίσης τιμητικό και αν συνεχίσει να βελτιώνεται και να προετοιμάζεται θα χτίσει μια μεγαλύτερη καριέρα στο μέλλον. Αυτή την στιγμή πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος και να βοηθάει την ομάδα. Η κάθε προσπάθεια του κάθε αθλητή είναι σημαντική”.

Για την αγωνιστική κοιλιά που έκανε η ομάδα:“Σίγουρα όταν συμβαίνουν κάποια πράγματα στην ομάδα δημιουργούν κάτι. Είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα, χάσαμε μέσα στα Τρίκαλα ένα παιχνίδι κερδισμένο. Μετά χάσαμε και στην έδρα μας  τη Ρόδο. Βέβαια, όλα έχουν ξεπεραστεί και πιστεύω πως η ομάδα πάει ήδη καλύτερα”.

Για τους στόχους του Άρη:“Αυτή την στιγμή η ομάδα με τα παιχνίδια που έχασε θα μπορούσε να είναι στην τέταρτη -πέμπτη θέση. Μπορεί να κερδίσει και να χάσει όλους τους αγώνες. Η διεκδίκηση της πέμπτης-έκτης θέσης είναι πιστεύω εφικτός στόχος”.

Προτεινόμενα Άρθρα