«Σεβασμό στον ΑΡΗ»

από Haris Mol

Δηλώσεις για τον αυριανό τελικό από πλευράς Παναθηναϊκού έκανε ο Μάικ Μπράμος, τονίζοντας ότι ο ΑΡΗΣ χρειάζεται προσοχή.

Σεβασμό στον αντίπαλο, συγκέντρωση και καλή άμυνα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Μάικ Μπράμο για να φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο παίκτης των «πράσινων» μιλώντας στο «sport4.gr» τόνισε: «Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, θα παλέψουμε πολύ σκληρά για να τον κατακτήσουμε. Θέλουμε να βάλουμε τα ανοικτά σουτ αν αυτά μας δοθούν και να μην τα χάσουμε όπως στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Ο ΑΡΗΣ είναι μία δυνατή ομάδα, χρειάζεται προσοχή και διψάει για μία διάκριση. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να τον σεβαστούμε για να πάρουμε στο τέλος το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το ρόλο που θα παίξει η άμυνα του Παναθηναϊκού τόνισε: «Τα πάντα είναι η άμυνα. Μία καλή άμυνα σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις και μία καλή επίθεση, να πάρεις καλύτερες αποφάσεις και να πας στον αιφνιδιασμό και το εύκολο καλάθι. Σου δίνει την ευκαιρία να καλύψει ακόμα και τη μέρα που δεν είσαι καλός επιθετικά και τα σουτ δεν μπαίνουν με τίποτα».

Προτεινόμενα Άρθρα