"Σημαντική στιγμή για εμάς"

από AllAboutARIS

"Είναι σημαντικό για ένα τόσο νεαρό ρόστερ, να βρίσκεται σε έναν τελικό"

Ως μία σημαντική στιγμή για την ομάδα του ΑΡΗ χαρακτήρισε τον τελικό του Κυπέλλου ο Αντώνης Ασημακόπουλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του τελικού.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για την ομάδα μας, κάτω από τις συνθήκες που παλεύουμε για να τη βγάλουμε από το τέλμα που βρίσκεται και να την βάλουμε ξανά, γιατί πρόκειται για ένα στολίδι του ελληνικού μπάσκετ, Είναι σημαντικό για ένα νεαρό ρόστερ να βρίσκεται στον τελικό. Είμαι ευτυχισμένος που ζω ένα ντε ζα βου που βρίσκομαι ξανά εδώ για έναν τελικό με τον φίλο μου Δημήτρη Διαμαντίδη”, ήταν οι δηλώσεις του αρχηγού του ΑΡΗ

Για το κίνητρο του ΑΡΗ: “Όπως είχα πει και στο παρελθόν, η συμμετοχή μας είναι το κερασάκι στην τούρτα σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Γνωρίζουμε σε ποια ομάδα είμαστε. Εμείς οι πρεσβύτεροι πρέπει να δώσουμε στα νεαρά παιδιά να καταλάβουν που είναι. Από μόνο του αυτό είναι κίνητρο. Είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή αλλά κρατάμε και μία ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να δώσουμε χαρά”.

Προτεινόμενα Άρθρα