Περιμένοντας τα… οφέλη

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ θα διαφημίσει τη Θεσσαλονίκη, όπως κάνει εδώ και δεκαετίες

Μπορεί, για διάφορους λόγους, το εμπρός μέρος της φανέλας να ήταν “κενό”, μέχρι πριν μερικά 24ωρα, μπορεί οι επαφές με υποψήφιους χορηγούς να μην είχαν θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έγινε πρεσβευτής πολιτισμού, για την πόλη, με την οποία έχει ταυτιστεί εδώ και 100 χρόνια. Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Μακεδονίας είναι κομμάτι πολιτισμού της Θεσσαλονίκης, όπως και η Θεσσαλονίκη είναι κομμάτι του ΑΡΗ.

Στα χρόνια, κατά τα οποία το “χρήμα κινεί τα πάντα”, η ΚΑΕ εγκαινίασε συνεργασία με “συμβολικό χαρακτήρα”, όπως αναφέρθηκε και στο σημερινό δελτίο Τύπου, μετά την υπογραφή του Μνημονίου με το Δήμο, στα πλαίσια του «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Το τμήμα μπάσκετ, το πιο ένδοξο της πόλης, θα προβάλλει… πολιτισμό, σε μια περίοδο στην οποία θα γίνει και ο εορτασμός των 100 χρόνων, έστω κι αν επικρατούν “ειδικές” συνθήκες ελέω ποδοσφαίρου.

Σε μια πρώτη ανάγνωση, συμπεραίνει, κανείς, πως το “αντίτιμο” είναι μικρό για τα λογιστικά δεδομένα μιας εταιρείας, καθώς η συμφωνία δεν είναι οικονομικού χαρακτήρα, αλλά “συμβολικού”.

Βέβαια, όπως είπε και ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, “ελπίζω ο ΑΡΗΣ να προβληθεί και αυτός ιδιαίτερα μέσα από τις δράσεις της Πρωτεύουσας Νεολαίας” και την ίδια ελπίδα έχουν και οι άνθρωποι της ομάδας.

Προς το παρόν, υπάρχουν σκέψεις και ιδέες για το πώς θα μπορούσε να προβληθεί καλύτερα ο ΑΡΗΣ ως σύλλογος, σε συνδυασμό με τα 100 χρόνια. Πολύ εύκολα θα μπορούσαν οι δρόμοι της “Πρωτεύουσας των Βαλκανίων” να γεμίσουν… ΑΡΗ, περίπτωση που δεν αποκλείει και την εισροή εσόδων στα ταμεία της ΚΑΕ, εφόσον -φυσικά- εφαρμοστεί και το σχετικό πλάνο αξιοποίησης του “brand name”.

Προς το παρόν, ο ΑΡΗΣ κάνει το καθήκον του, ως πρεσβευτής της πόλης, αλλά από την άλλη πλευρά περιμένει και τα ανάλογα, ανταποδωτικά…οφέλη.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X