Το «παλεύει για την απαγόρευση

από AllAboutARIS

Ποιες είναι οι κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσει η ΚΑΕ και που ποντάρει.

Η άρση της τιμωρίας από τη FIBA είναι ένα θέμα που ταλανίζει τον ΑΡΗ από πέρσι. Οι «κίτρινοι» το τελευταίο διάστημα δουλεύουν και σε αυτό το μέτωπο και είναι έτοιμοι να απευθυνθούν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία για το θέμα.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ θα απευθυνθούν στη FIBA έχοντας και τη γνωμοδότηση του καθηγητή ΑΠΘ, Γιώργου Αρχανιωτάκη και θα ζητήσουν την παρέμβασή της για να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τους Γάιο Σκορδίλη, Άαρον Μάιλς.Οι δύο πρώην παίκτες της ομάδας δε δέχονται το διακανονισμό που επέβαλε το Δικαστήριο με την υπαγωγή της ΚΑΕ στο Άρθρο 99.

Ο ΑΡΗΣ θα στείλει υπόμνημα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία εξηγώντας ότι δεν είναι δυνατόν να δοθούν στους Σκορδίλη και Μάιλς περισσότερα χρήματα απ` ό,τι στους υπόλοιπους πιστωτές, αφού ο νόμος υπαγορεύει την ισότιμη αντιμετώπιση των πιστωτών και ίδιο… κούρεμα σε όλους με την υπαγωγή της εταιρίας στις ευεργετικές διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα. Η γνωμοδότηση του κ. Αρχανιωτάκη θα αναλύει τις δεσμεύσεις που έχει η εταιρία. Μένει να φανεί τι θα αποφανθεί η FIBA. η οποία έχει στα χέρια της τις αποφάσεις για ολόκληρο το ποσό που οφείλεται στους παίκτες και όχι αυτό με το «κούρεμα» του 50%.

Στόχος των ανθρώπων του ΑΡΗ είναι να λυθεί το θέμα με τη FIBA ως το τέλος της σεζόν, ώστε το καλοκαίρι η ομάδα να προχωρήσει απερίσπαστη και χωρίς περιορισμούς στο μεταγραφικό της πλάνο.

Προτεινόμενα Άρθρα