"Δεν μπορούσαμε να μην συμμετέχουμε"

από AllAboutARIS

Ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ μίλησε στην εκπομπή "AllAboutARIS On Air" του "Libero 107,4"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο Υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκος Στακιάς, αναφερόμενος στη συμφωνία της ΚΑΕ με τον Δήμο της Θεσσαλονίκης, η οποία είναι η Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2014.

Αναλυτικά: 

Για τη συμφωνία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης: “Θέλαμε να προβάλουμε τον θεσμό και κάναμε αυτή την εκδήλωση. Η συνεργασία θα ισχύει για όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο ΑΡΗΣ αποτελεί μεγάλο κομμάτι της πόλης και δεν μπορούμε να μην συμμετέχουμε σε αυτή την πρωτοβουλία.

Στην αρχή θα υπάρχει διαφήμιση στη φανέλα, υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι για να διαφημιστεί αυτή η δράση και θα το κάνουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς”.

Σαν ομάδα της Θεσσαλονίκης ο ΑΡΗΣ στηρίζει την Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νεολαίας. Φιλοδοξούμε να συνεργαστούμε τον Δήμο ώστε να προλάβουμε την πόλη”.

Για τη φετινή χρονιά του ΑΡΗ: “Φέτος έχει γίνει μια αξιόλογη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Τονίσαμε τρία πράγματα. Τα διαρκείας το άρθρο 99 και την ιστορία της ομάδας. Εφόσον μπήκαμε στο άρθρο 99, πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και να οργανωθούμε”.

Για τα φετινά διαρκείας: “Τα διαρκείας είναι 1700 ικανοποιητικός αριθμός. Η στήριξη του κόσμου είναι πολύ μεγάλη, είναι κρίμα όμως που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τον τελικό του Ηρακλείου”.

Προτεινόμενα Άρθρα