Προπόνηση με… επισκέπτες (pics)

από Haris Mol

Κανονικά προπονήθηκε ο Ευθύμης Τσακαλέρης και στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Αντώνης Ασημακόπουλος, υπό το βλέμμα μαθητών, που επισκέφτηκαν την προπόνηση.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μίλαν Μίνιτς στη σημερινή προπόνηση, καθώς είδε να συμμετέχει σε αυτήν κανονικά ο Ευθύμης Τσακαλέρης, ενώ στο πρώτο και μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Αντώνης Ασημακόπουλος.

Η σημερινή προπόνηση διέφερε από αυτές των προηγούμενων ημερών, αφού υπήρχαν… επισκέπτες. Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όμορφες και ξεχωριστές στιγμές πέρασαν οι παίκτες του ΑΡΗ στην προπόνηση της Πέμπτης (20/02), καθώς δέχθηκαν επίσκεψη από τους μαθητές του ΤΕΕΕΑ Β’ Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Ειδικό Λύκειο).

Οι μαθητές συνοδεύονταν από τη γυμνάστρια του σχολείου, κ. Μάγδα Καρρά και τον καθηγητή, κ. Δημήτρη Μπουραντά. Οι αθλητές του ΑΡΗ υπέγραψαν καπέλα που προσέφεραν στους μαθητές του Ειδικού Λυκείου, ενώ και αυτοί με τη σειρά τους είχα δώρα για τους παίκτες του ΑΡΗ! Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παιδιά από το ΤΕΕΕΑ Β’ Θεσσαλονίκης που επισκέφθηκαν το ‘Nick Galis Hall’, παίζουν μπάσκετ στην ομάδα του σχολείου τους και μάλιστα επιδόθηκαν σε σουτ με τους παίκτες της ομάδας μας και μίλησαν μαζί τους για την ομορφιά του αθλήματος».

Προτεινόμενα Άρθρα